Yleensähän lomalla pyritään lepäämään, mutta minä olen kai vähän kieroutunut tyyppi, kun onnistun haalimaan loman ajaksi jopa enemmän tekemistä kuin normaalisti. Nyt tuntuu melkein että olisi pitänyt ottaa joku kurssi tälle viikolle, sillä niin rankkaa tämä oleminen on ollut.

Olin jo maanantaina valmiiksi lopussa, sillä meillä oli viikonloppuna kuusi lasta omien kolme lisäksi hoidossa. Ystävämme lähtivät pienelle matkalle ja heidän lapsensa tulivat meille yökyläilemään. Viikonloppu sujui tosi hyvin, vaikka meidän isäntä olikin pellolla kyntämässä ja vaihtoi talvirenkaita koko viikonlopun. Tosin minä en sitten tehnytkään juuri muuta kuin laitoin ruokaa, tiskasin, siivosin ja pesin pyllyjä... Ainakin huomasin taas sen, että kolme lasta on luultavasti ihan hyvää määrä, ainakin yhdeksän on vähän liikaa :-)

Lasten hoitamisen ja uimalareissujen välissä olen sentään ehtinyt tekemään vähän käsitöitäkin. Sain valmiiksi ison rottinkikorin, jossa tulen jatkossa säilyttämään tätä läppäriäni. Yleensähän istun tässä oleskeluhuoneessa muun perheen parissa koneeni kanssa ja tuntuu, että tahdon välillä laittaa koneeni pois pöydältä. Korissa on kapea lokero, johon kone on helppo sujauttaa ja isompi lokero, johon mahtuu kaikki lisätarvikkeet, johdot yms. Yritin lisätä kuvaa korista galleriaani, mutta jostain kumman syystä se ei millään onnistu. Yritän vielä uudelleen, jos vaikka saisin kuvan tännekin näkyviin.
>kuva lisätty<
thumb_P1010181.jpg

Lisäksi tein kolme pientä koria ja pikkuruisen kellon joulukoristeeksi.

Eilen tein ystäväni kanssa joulukortteja yhtä kouluprojektia varten. Tänään pitäisi ehtiä tekemään niistä vielä ohjemonisteet asiakkaalle näytettäväksi. Oli tosi mukavaa paneutua jouluisiin tunnelmiin, kun ulkona leijailivat lumihiutaleet ja näytti aivan jouluiselta. Vieläkin on ulkona jouluista, mutta se kuulemma on häviää ihan kohta, surullista.