Luulin jo toipuneeni  ikävästä flunssasta, mutta toisin totesin :( Aloitin työt liian aikaisin (ei ollut vaihtoehtoa) ja nyt toipuminen ei sujukaan...

Eilen kuitenkin oli ihanaa päästä ohjaamaan sekä vanhuksia, että lapsia ja yhtään ei harmita, että vietin päivän niissä puuhissa. Vanhusten kanssa teimme neulahuovuttamalla kortteja ja tässä omia mallejani
normal_P1010252.jpg
Lapsille ohjasin paperipitsin tekoa ja tässä kuva yhdestä kokeilustani
normal_P1010193.jpg

Tämän päivän olen sitten ottanut ihan iisisti ja koittanut toipua. Galleriaani olen lisännyt kuvia oikein innoissani ja kuvamäärä on lähes tuplaantunut. Suuri osa uusista kuvista on kortteja, jotka halusin nyt laittaa sinne muiden teelmieni joukkoon näytille.

On muuten tosi jännittävää, miten paljon löytyy vuosien varrella tehtyjä juttuja, kun vain rauhoittuu niitä etsimään. Mummulassa kuljin tiistaina kameran kanssa ja kuvailin sinne lahjoittamiani töitä. Niitä en vielä olen jaksanut laittaa galleriaan, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla.

Perjantain ja lauantain vielä lepään. Isot lapset lähtevät lapsi- ja nuorisokuoropäiville Mikkeliin ja aion pitää hauskaa kuopuksen kanssa. Sunnuntaina sitten huristelen kohti Tamperetta Ihan Itsen logo kaulassa roikkuen!! Tervetuloa moikkaamaan, jos näette :)