Joulu tuli ja joulu meni. Nautin tänäkin vuonna joulusta ja siitä ihanan kiireettömäst olemisesta läheisten kanssa,  mutta kieltämättä edelleen jatkuva flunssainen olo häiritsi. Nyt tätä kärvistelyä on jatkunut jo yli kaksi kuukautta, nuhaa, yskää, päänsärkyä, yleistä väsymystä, lihaskipuja... Kaksi antibioottikuuria olen syönyt ja taas on olo huonontunut, mutta kun kerran verkokokeiden mukaan olen kunnossa, niin ehkä tämä on vain luulotautia (kummallisen toden tuntuista vain)

Taudin luonne oli kuitenkin sellainen, että en jaksanut koko joulua vain nukkua, joten käsitöitä syntyin jonkun verran. Tein kolme huovutettua laukkua ja muutamia kännykkäpusseja. Laukut ja pussit kirjoin muliinilangoilla ja välillä en meinannut yöksikään lopettaa... Tässä yksi laukuista:
 thumb_k%20047.jpg
Tein myös kaikille kolmelle tytölleni korvaläpät huovuttamalla ja tässä kahdet niistä:
thumb_k%20044.jpg
Tämän lisäksi  neuloin ja virkkasin kolme verkkopontsoa (omalla ohjeella), tein kortteja ja piirsin paljon. Nyt pitäisi taas aloittaa koulutyö uudella tarmolla, mutta harmittaa, kun ei vieläkään ole yhtään terve olo. Oikeastaan melkein naurattaa ajatus, että valitan valitan valitan valitan koko ajan, kun yleensä olen (ainakin omasta mielestäni) kohtuullisen tyytyväinen elämääni. Nyt vain rutisen ja kiukuttelen.

Se hyvä tässä tilanteessa on, että paljon huonommaksi ei voi elämä enää mennä, joten suunnan pitää olla ylöspäin. Sen toivossa jaksan.