...eli meidän perheen pellot on taas saatu kylvettyä. Minä olen vajaan viikon päristellyt äkeen kanssa peltoja edestakaisin ja ihastellut täydestä sydämestä keväistä luontoa. Muutamat evästauot kävin pitämässä ihanissa paikoissa, valkovuokkoja kasvavassa taivaallisen kauniissa koivikossa ja metsän reunassa, josta on upea näkymä yli tienoon. Kurki lenteli tiistain yläpuolellani ja joutsenet tarkkailivat puuhiani. Oli mahtava tunne ajella rantapellolla vain noin 40m:n päässä pesivästä joutsenesta. Ilmeisesti lintupariskunta ei pärinästä kovasti kärsi, koska ne ovat palanneet samaan paikkaan pesimään jo monen vuoden ajan. Traktoria eivät eläimet yleensäkään pelkää, mutta kun pysäyttää ja tulee ulos, niin silloin ne kyllä pelästyvät.

Tässä yksi kuva rannasta, jossa joutsenen kotipesä on. Tästä kuvasta ei valitettavasti erotu pesivä lintu, mutt yritän vielä etsiä sellaisenkin kuvan.
82029.jpg

Muutenkin elämämme on aika jännittävää tällä hetkellä. Meillä on tuolla lastenhuoneen lattialle rakennetussa teltassa nukkumassa kaksi ylimääräistä lasta, sillä käly on juuri tällä hetkellä synnyttämässä. Kovasti odottelemme tietoja, mutta luultavasti käynnistys tehdään vasta aamulla, eli äitienpäivälahja olisi heille näillä näkymin tulossa. Saa nähdä osaammeko edes nukkua ensi yönä, kun jännitämme kaikki niin kovasti.