Kävipä niin hassusti, että kerran kaupasta menimme ostamaan Geomagin ja hullaannuimme siihen täydellisesti koko perhe. Mikäs  siinä, kyllä niitä varmaan hullumpiakin juttuja voisi olla. Niin vain on, että nyt on pakko saada lisää ja lisää palasia, sillä kaksikaan pakettia magnettipätkiä ei riitä meidän tekeleisiin. Tässä kuva minun  taidonnäytteestäni.
94183.jpg
Aivan mielettömän ihana juttu ja juuri tällaista olisin toivonut lapsena. Nyt sen onneksi sain :-)

Olen viime päivät viettänyt metsässä istuttaen kuusia. Yhdessä Antin kanssa ollaan siellä oltu ja noin 1700 puuta on jo saatu maahan. Tänään oli sen verran auringonpaistetta, että meinasi tulla vähän liian kuuma, mutta muuten olen nauttinut puuhasta kovasti. Lähellä on vanha pelto, joka on istutettu kuuselle ennen minun taloon tuloani ja siellä alla on täydellisen upea valkovuokkomatto.
94195.jpg
Kuusikko itsessään kaipaa harventamista ja kuolleet alaoksat näyttävät kauempaa kuin pehmoiselta harsolta, joka suojaa valkovuokkoja. Tämä harvemman näköinen kohta on ajoura, joka kulkee halki alueen.

Nyt en ole muutamaan päivään tehnyt pihatöitä, mutta tässä pari kuvaa penkereiden nykytilanteesta. Tämä ensimmäinen on pihan puolen penkere, joka on talon ja kuivurin välissä. Kaivan esille reunassa olevia kiviä ja yritän saada jotain tolkkua hirveään rikkaruohokasvustoon ja rottayhdyskuntaan. Nyt penkereessä kasvaa jo pari marjapensasta ja raparperiä. Paikka on tosi kuuma ja vesipiste on lähellä.
94186.jpg
Toisessa penkerekuvassa on maantielle näkyvä penger, joka sekin on vielä viimeistelemättä. Anopilta sain kukkasia: pikkusydäntä, vuohenjuuria, akileijaa, pioneita ja liljoja. Heillä on kukkapenkki jäämässä terassiremontin alle ja kukat piti saada turvaan.
94188.jpg
Tässä kuvassa on keittiön kuistin päällä oleva pääskysen pesä. Pesässä on kuvan ottohetkellä kaksi lintuakin, jos oikein tarkkaan tihrustaa. Pesä on muurattu savesta ja siinä on ollut lintuja jo monena kesänä. Kumman vähän linnut tuntuvat häiriintyvän siitä, että kuljemme koko ajan ovesta, ajamme auton ihan viereen ja lapset leikkivät kuistilla. Joskus iltaisin ne lentävät "hävityslentoja" kuistin tolppien välistä ja melkein tekee mieli kumartaa päätä alas... Hyvin kuitenkin olemme tulleet toimeen, mutta minulle on jäänyt lintujen vessahommien hoitelu, sillä pienten poikasten kaikki kakat tönäistään vain pesän laidan yli portaalle, yäk. Nyt portaalla on jo valmiina muovisäkki kivillä kiinnitettynä.
94185.jpg
Viimeiset kaksi kuvaa esittävät Helmin 7v kevätjuhlamekkoa. Puku on vaaleanpunaista pellavaa ja tein siihen tuollaisia hassuja reikärivejä. Helmi oli itse vähän pettynyt, kun puvussa ei ole yhtään Mikki Hiiren kuvaa, mutta lupasin hänelle pienen käsilaukun Mikki-kuosilla. En vielä ehtinyt silittämään pukua, siksi kuvat ovat vähän nuhruisen näköisiä.
94189.jpg
94192.jpg