Vihdoin sain kameran tyhjennettyä. Siitä taitaa olla minulla tällä hetkellä todellinen pullonkaula. Keksin aina vaikka mitä "tekosyitä" välttääkseni sitä... No, nyt se on tehty ja tässä kuvia, silvuplee:
Iloista Minnan päivää myöhästyneenä jokaiselle Minnalle, Vilmalle ja Vilhelmiinalle. Anoppi ja appi toivat tämän ihanan kimpun, joka nyt koristaa ruokapöytäämme ja täällä blogissani se kukkii ikuisesti
90846.jpg
Sitten saatte ihemetellä yhtä hulluuttani, eli keväistä kasvatusvimmaa. Lasikuistilla kasvaa nyt pari tomaattia, muutama avomaan kurkku, basilikaa (lapset melkein tappoivat ne taimet), samettikukkaa eri värisinä ja kokoisina, peikonkakkaraa, tilliä, ruusupapua, koristekurpitsaa ja vielä lisäksi jotain kukkia. Kouliminen on tähän mennessä onnistunut hyvin ja vain ruusupavut ovat käyttäytyneet kummasti. Ne taisivat alussa saada liikaa vettä ja suurin osa siemenistä mätäni. Yök!
90847.jpg
Tässä pari kuvaa värjäyksistä
normal_mintun06%20118.jpg
normal_mintun06%20085.jpg
Seuraavassa kuvassa sideharsoa kolmessa väriliemessä...
normal_mintun06%20083.jpg
ja valmis sideharso, josta saattaa tulla kolme huivia, jos raskin leikata kankaan palasiksi
normal_mintun06%20124.jpg
Ja vielä viimeisenä omasta mielestäni ihania kirjavaksi värjättyjä tilkkuja, joista tein pikakolmiokokeilun
normal_mintun06%20122.jpg
Tästä tulee ehkä äidille istuintyynyt, kunhan ehdin siihen keskittyä.

Nyt lähden perheen kanssa nauttimaan Maailman ihanin tyttö näyttelystä jota olen tähän mennessä ihaillut vain netissä. Samalla käymme Wetterhoffin myymälässä ostamassa vähän lisää värejä, sekä suolaa ja soodaa. Leppoisaa lauantaita kaikille!