Jouluyö hiljenee täällä Patojan mäellä. Lapset ja mummi nukkuvat jo ja päätin käydä laittamassa pari kuvaa tänne näkyville.

318394.jpg
Kuvassa tämän jouluinen kuusemme. Antti löysi sen pellon ojasta, jossa se oli saanut sopivasti ravinteita pellolta ja väri on upea ja oksat sopivan vahvat. Koristelu on kokonaan lasten käsialaa.

318395.jpg
Hetki, jolloin lahjat on jaettu ja kaikilla on mukavan leppoisaa. Nuorimmalla oli vaikea käsittää, miksi ensin syödään ja sitten vasta jaetaan lahjoja... No, ruoka oli hyvää ja jokaiselle oli jotain.

312864.jpg
Jälkiruokakin on syöty. Kaapin päältä pilkistää piparkakkutalo, jonka kuopus voitti koulun arpajaisista. Koitan ottaa siitä vielä paremman kuvan, sillä talo on oikeasti aika kiva.

312866.jpg
Käsityöosio tällä kertaa voisi olla tämä kirjottu pellavaliina ja itse koristellut piparit. Meitä oli monta piparitarjottimien ympärillä ja hienoja tuli :-)

312868.jpg
Tässä viimeisessä kuvassa minä olen joulukuun alussa Wetterhoffin korttelijoulussa myymässä käsitöitä. Oma tekeminen on jäänyt tosi vähiin opiskelun takia ja tuo Hoffin markkinatapahtuma on varmasti yksi vuoden kohokohdista. Kivaa oli.

Siunattua joulua jokaiselle. Tämä lähtee nyt nukkumaan, että jaksaa aamulla kömpiä ylös ajoissa laulamaan joulupäivän aamumessussa kovaa ja korkealta.