Nyt tuntuu taas, että elämä hymyilee :-) Aurinko paistaa ja monia hyviä asioita tapahtuu. Ei tämä tietysti tarkoita, että elämässä kaikki olisi hyvin, mutta ikävämmät asiat voi hetkeksi edes unohtaa...

Eilen juhlittiin kuopuksen 8v synttäreitä. Vieraita oli aika paljon, vaikka kaikki kutsutut eivät päässeetkään. Tyttö itse huokaili juhlan jälkeen, että voi, miten ihanaa olikaan :-P Kuva kakusta, jota tarjottiin koulukavereille:
367179.jpg

Värjäyskokeilut jatkuu ja "jatkojalostuskin on vauhdissa. Olen vasta noin 25 vuotta haaveillut tilkkupeiton tekemisestä, joten aloitin sen näin pikaisesti. Nyt on valmiina jo iso pino tilkkuja, joiden asettelua pohdin kovasti. Mielessä siintelee joku sukupuu systeemi, mutta katsotaan nyt mitä keksin.

kuvia tässä:

Toisen värjäyserän tilkut. 367144.jpg
TIlkuissa on käsin piilopistoilla kiinnitettyjä sydämiä, vähän vinkuroita ja epämääräisiä. Kankaina näitä itse läiskitettyjä puuvilloja.
367148.jpg367150.jpg

Viimeisessä kuvassa on yksi ajatus tilkkujen asettelusta. Peiton keskellä olisi keskusympyrä, jossa voisi olla jotain kirjontaa ja sitten kaikki sydämet lähtisivät tästä ympyrästä säteittäin. Sydänten välissä olisi tumman sinistä tai tummanruskeaa kangasta, myös itse epätasaiseksi värjättyä.  Olen ihan innoissani tästä projektista, mutta tähän luultavasti tulee kulumaan seuraavat kymmenen vuotta (tai sitten ei...)
367152.jpg