Ei voi olla totta, että olen taas flunssassa. Vaikka kuinka yritän syödä terveellisesti, ottaa vitamiinit ja liikkua, niin silti saan taudin. Tämän päivän olen siis käyttänyt hyödyllisesti nukkumiseen. Aamupäivällä tosi käväisimme porukalla äänestämässä ennakkoon meidän seurakuntaan uutta kirkkoherraa. Vajaan viikon päästä pitäisi tulla tuloksia ja kovasti jännittää oman suosikin puolesta.

Posti toi tänään ihanan kirjeen MariV:ltä. Hänen kirjahyllystään oli löytynyt origamikirja, joka on ihan mahtava!! Meidän lapset on jo tilanneet multa siitä monta juttua, joten pitänee käydä hakemassa vintistä origamipaperit ja aloittaa taittelu.
372273.jpg
Kirjan ohjeet ovat aika työläitä, mutta odota
n päänsärytöntä hetkeä ja meinaan kokeilla jotain... Kannen auringonkukka voisi olla aika kiva harjoittelumalli, luulisin. Kiitos Mari, tätä varmaan tarvitsinkin.

Nyt odotan innolla myös kirjapakettia Hobbooksista. Tilasin jo aikoja sitten Arnold Grummerin the complete guide of paper casting -kirjan, jota tulen luultavasti käyttämään opinnoissani. Tarkoitus on suorittaa Paperi- ja pahvityö 3-kurssi valupaperista, jos vain pääsen tarpeeksi jyvälle. Kurssin tarkoituksena on tehdä omaa tutkimus- tai tuotekehitystyötä, joten sinänsä tällainen vähemmän tunnettu tekniikka olisi juuri omiaan.

Tuo otsikon ristiinrastiin tarkoitti tällä kertaa eilistä opiston iltakurssia, jossa eräs oppilas teki ristikkonauhaa. Ohjeet oli löydetty netistä ja äsken juuri kaivoin kirjahyllystä Viivi Merisalon Nauhoja kirjan, jossa on perisen sivua aiheesta.
 372272.jpg
Tarkoitus on saada aikaiseksi tällä tekniikalla intiaanipukuun sopiva leveähkö vyö, mutta ainakin tämä ensimmäinen kokeilu tuntui tosi vaikealta.