Aurinko paistaa niin, että ilman aurinkolaseja ei voi ajaa autoa, mutta jalassa on paksut samettihousut, villasukat ja talvisaappaat. Takkiinkin jouduin kiinnitämään irrotettavan huopavuorin takaisin, kun ilman sitä ei tarkene... No, ehkä se tästä vielä lämmöksi vaihtuu, joskus.

Nyt olen istunut kotosalla tekemässä koulutehtäviä, lähinnä koneella istuen ja kummasti sitä on valmistakin syntynyt. Kirjoittamisen lisäksi olen väkertänyt yhtä kurssitehtävää, jossa saa ommella, leikata ja liimata, tässä vähän kuvia. Laitan myös valmiista työstä kuvan aikanaan, mutta arvailla saa, mikä hökötys on.
531623.jpg

531622.jpg

531624.jpg

Olen kaiken muun ohessa vääntänyt stressisilmukoita oikein olan takaa ja tuloksia tässä:
531611.jpg
Seiskaveikkaa pätkävärjättynä, pitsimalli löytyi Ullaneuleesta. Kyseessä on Kristel Nybergin Roosa-huivi, potsoksi muunnettuna. Tein huiveja ikäänkuin neljä yhteen (pyörönä, koska inhoan nurjia silmukoita) ja aloitin kuviomallin siitä kohdasta, jossa Ullaneuleen mallikuvio päättyy.

Tässä vielä lähikuva kuviosta:
531614.jpg

Toinen stressityö oli lapsen suunnitelman mukaan tehty hämähäkinverkkopontso, josta ei valitettavasti saa ihan selvää, kun se ei ole tytön päällä.
531621.jpg
ja kuva vielä levällään lattialla
531616.jpg

Vielä olisi yksi valkoinen kolmiomainen salomoninsolmuhuivi,jonka sain juuri valmiiksi, mutta siitä ei ole vielä kuvaa. Sinikirjavasta 7veljeksestä aloitin myös sukat tänään luennolla ja niihin tulee kuvioksi samaista Kristelin lehtikuviota, kuin pontsossa. Tarkoitus on tehdä pitkävartiset sukat...