Kevät tosiaan on tulossa ja lisääntyvä valo ilostuttaa elämää. Kummasti hereillä ollessa jaksaa paljon paremmin tehdä kaikenlaista, varsinkin, kun kevätflunssa ja keuhkoputkentulehdus ovat mennyttä elämää.

Olin pari viikkoa sitten Hyvinkään käsityöasemalla nunozouri-kurssilla. Tossujen punominen oli HUIPPUihanaa ja ehdin jo opettamaan uutta taitoani vähän eteenpäinkin. Se on hyvä, sillä saamme opiston näyttelyyn tossuja esille.

Tässä pari kuvaa ensimmäisistä itse tekemistäni tossuista. Tassuttelin näillä yhden päivän kotosalla ja oikein kivalta tuntuivat jaloissa.

Talvella neuloin tyttärelle lohikäärmetumput, joista en ole muistanut laittaa kuvia näkyviin. Siis suurimmasta osasta töitäni en yleensäkään laita kuvia, mutta nämä olivat aika kivat mielestäni. Lohikäärme on Annin luonnostelema ja minä tein siitä ruutumallin tumppua varten. Lankana on Novitan Nalle aloe vera, joka on ihanan pehmoinen ja suloinen lanka. Tumppujen seuraksi neuloin myös sukat samoista väreistä ilman lohikäärmettä.

Muutenkin olen koko talven neulonut kaikenlaista. Tässä yhdet sukat, joista olen sattutnu ottamaan kuvan.

Käsityökirjastoni on karttunut taas vuoden mittaan ja uusia aarteitani ovat pari historiallista kirjaa.

Aivan supernamu on tämä kirja, jossa on teneriffapitsimalleja. Odotin kirjaa melkein puoli vuotta ja lopulta maksoin siitä 40 euroa, mutta se on ehdottomasti joka sentin väärti.

Tässä toinen kirja, jonka innostuin ostamaan edelliselle kirjalle "pariksi" kun myyjällä sattui se olemaan mukanaan. Kirja on melko huonokuntoinen, mutta siinä on aivan mielettömän kauniita kirjaimia.

Kirjastoani olen taas päivittänyt myös nettiin, ja sitä voi käydä katsomassa Librarythingissä.