Viime viikonlopun sain viettää huippuihanassa seurassa askarrellen. Vihdin pirtille kokoontui iloinen joukko ihania ja taitavia naisia tekemään, kokeilemaan ja oppimaan uutta. Sunnuntaina kotiinlähdön hetkellä pää oli täynnä ideoita, kassit täynnä uusia kortteja ja Purppurataivaan puodista löytyineitä ihanuuksia. 

Kiitos vielä Heidille ja tiimille järjestelyistä, Mirvalle puodista ja kivoista tarjouksista, Sophielle matkaseurasta ja ihan jokaiselle lämpimästä ja hyväksyvästä ilmapiiristä. Oli todella ilo olla porukassa, jossa jokaisen työtä arvostettiin. Ehdottomasti ensi vuonna osallistun, jos vastaavanlainen viikonloppu järjestyy. En tapahtumaan mennessäni tuntenut joukosta kuin matkaseuralaiseni Sophien, mutta oli ihanaa päästä samanmieliseen joukkoon :-)

Tässä  viikonlopun aikana tekemäni kortit:

Ensimmäinen haaste, jossa piti tehdä kortti annetun mallin mukaan, tai siis oma näkemys siitä. Vähän piti käyttää neulaa ja lankaa...

[[split]]

 

Seuraava haaste sai nimen roskishaaste. Kyse ei kuitenkaan ollut mistään jätteestä, vaan saimme tarvikkeita mustassa muovipussissa. Näistä annetuista papereista ja koristeista piti tehdä kortti ja mihän innostuin tekemään vähän enemmän, kuin yhden kortin... Enhän _minä_ innostu koskaan mistään...

... seitsemän korttia kaikkiaan syntyi tässä haasteessa :-)

Seuraava haaste oli tehdä kortti tai Skräppileiska Triinin mallin mukaan. Minä tein kortin.

Sunnuntaipäivän haaste oli tehdä kortti lohikäärme- tai joulutähtileimasimella, jotka Purppurataivas oli antanut käyttöömme. Minä tein ensin lohikäärmeen... (tämä kortti pärjäsi äänestyksessä ihan mukavasti ja sain palkinnoksi ihanan leimasimen)

ja sitten joulutähden...

ja vielä kolmanneksi kortin, jossa oli nämä molemmat.

Tässä vielä pari korttia, jotka tein ihan muuten vain. Joulukortti on tehty omalla vanhalla leimasimella.

Tyttönen on sarjasta, jonka ostin tapahtumasta...

...ja samoin tämän seuraavan kortin etana.

Vähän ehdin viime viikolla ompelukoneellakin kirjailemaan... Kovin harvoin nykyään ehdin tuonne työhuoneeseeni surruttamaan.

Tämä kirjonta tuli kastepuvun helmaan.

... ja tämä seuraava onnittelukorttiin ystävälle.