Noniin... Nyt siis aloitan virallisesti tämän blogin ja ryhdyn esittelemään tuotoksiani. Loputtomat selittelyt oman nettisivun päivittämisen vaikeudesta ovat kypsyttäneet päätöstäni kokeilla jotain muuta ja kenties tämä on se "jokin muu" ...

Ensiksi voisin kertoa hieman itsestäni niille, jotka eivät minua hirmuisen hyvin tunne. Olen maatalon emäntä eteläisestä Hämeestä ja kolmen vilkkaan tytön tylleröisen mami. Tällä hetkellä suuri osa arkitodellisuuttani on opiskelu Wetterhoffilla ohjaustoiminnan koulutusohjelmassa, jossa tulen viettämään vielä ainakin kolme seuraavaa vuotta. Kymmenen vuoden tauon jälkeen opiskelu on yllättävän mukavaa ja nautin siitä täysin siemauksin.

Käsityöt ovat aina olleet intohimoni, jopa lapsena, vaikka olin luokan surkein (tai ainakin toiseksi surkein) virkkaaja. Pukuompelijan ja vaatturin opintojen jälkeen suuntaannuin pikkuhiljaa opettamiseen ja into on vain kasvanut  syödessä. Tällä hetkellä tuntuu, että kiinnostun yhä enemmän kovista materiaaleista, vaikka eihän sitä ikinä tiedä, mitä elämässä vielä eteen tulee.

Toinen intohimoni on perheeni ja kotona oleminen, joka on kyllä pikkuisen ristiriidassa ikuisen opettamisen ja paikasta toiseen rientämisen kanssa. Lisäksi elämääni määrittelee uskoni Jumalaan ja erityisesti lähetystyö, joka tuo elämääni aina uusia ja mielenkiintoisia asioita ja tehtäviä. Olen löytämässä paikkaani lähettäjänä, vaikka vielä hieman haikailen mahdollista elämää jossakin kaukana lähetysmailla.

Kaikkien mielenkiinnon kohteideni luetteleminen kestäisi varmaan kokonaisen vuoden, joten taidan tehdä niin, että esittelen kaikkia käsityötuotoksiani sitä mukaan, kuin saan uusia tehtyä.

Viimeisimmät tekeleeni eilisen ja tämän päivän ajalta ovat:
  • Rottingista pannunalusta kierrätyskeskuksesta löydetyn mallin mukaan10080.jpg
  • neulottu ja huovutettu pikkulaukku10076.jpg
  • 43 korttia, jotka tein Ihan Itsen korttihaasteeseen10077.jpg
  • vuolukivestä kaiverrettu pikkuinen saapas
  • 10082.jpg
  • Boom Loomilla kieputettuja kukkasia, joista kenties tulee jotain järkevääkin10078.jpg
  • ystävännauhoja, joita olen opettanut mm. seurakunnan lähetysompelupiirissä10084.jpg
  • sekä niinestä valmistetun vadin, jossa on pahvinen runko10079.jpg