Aika kuluu aivan hirveää vauhtia, enkä meinaa millään muistaa tätä blogia päivittää. Nyt kuitenkin lisään vähän kuvia, joita kamerasta löytyi.

Tässä kuvassa on askarteluhuovasta tehtyä rannekoruja, joita teimme lasten kanssa kerhossa. Huopaan voi kiinnittää mitä tahansa koristeita, vaikk muttereita tai lelueläimiä. Sitten vain jonkinlainen reikä ja nappi oikealle kohdalle. Lapset ainakin tekivät ihan innoissaan näitä.

 

Teimme lasten kanssa myös huopamaskotteja ja minun otuksestani tuli näin velmun näköinen. Otuksen jalassa olevat vihreät koristeet ovat huovasta tehtyjä sormuksia.

Tässä on myös rannekoru, jonka olen tehnyt. Materiaali on vanuneen villapaidan hihasta leikattu suikale ja lankana käytän ohutta helmilankaa.

Villapaidan etumukseen kasvoi tällaisia köynnösruusuja. Tämä kappale on jo siirtynyt ompeluhuoneeseen odottamaan vuoria ja kantohihnaa.

Yksityiskohta toisen laukun kirjonnasta.

 

Villapaitalinjaa edelleen. Nämä helmet on tehty niistä ylimääräisistä suikaleista, joita jää villapaidasta, kun siitä leikataan suoria kappaleita laukkuja ja penaaleita varten.

Joulupalloja rollon deodorantin palloista, jotka on päällystetty helmiverkolla. Näitä on kiva näpertää :-)