Kirjoitin eilen pitkän sepustuksen kuvan kanssa ja en ikinä onnistunut sitä tänne julkaisemaan :( No nyt yritän tehdä vähän koostetta siitä, mitä oikein ajattelin. Mietin, että miksi niin usein huvittaa tehdä juuri sellaista käsityötä, jonka tekeminen on mahdollisimman vaikeaa...

Eilen olisi ollut mieletön into ommella. Käväisin työhuoneessani vintissä ja siellä oli 7.4 astetta lämmintä. Muutaman tunnin ompelun takia ei olisi kannattanut ruveta huonetta lämmittämään, vaikka pikkuinen peltitakkani kohtalaisen hyvin lämmittääkin.

Työhuoneen pöydällä oli valtava pino farkkukankaita ja vanhoja farkkuja, joista olisi tehnyt mieli ruveta tekemään jotain... Korjasin itselleni jokin aika sitten yhdet kohtuullisen hyvät farkut käyttökuntoisiksi. Niiden lahkeet olivat mielettömän kapeat ja tein niihin vähän "juttuja". Kuva on kamerassa ja tullee tänne joskus. Esikoisen siniseen huoneeseen sopisi mielettömän hyvin farkuista tehdyt tyynyt sängyn päälle, jos vain ehtisin tekemään - kenties synttärilahjaksi.

Kupukselle haluaisin ommella pellavamekon. Tein sellaisen veljen tytölle joulupukin konttiin ja tiedän oman tyttöni haluavan samanlaista. Tässä kuva siitä mekosta normal_k%20003.jpg
Malli on ihan suoralinjainen, mutta pellavakangas tekee siitä ylellisen. Olen ihan hulluna pellavaan ja käyn välillä hypistelemässä kankaitani ihan huvin vuoksi. Tällä hetkellä varastossa on tuota kirkkaan punaista, kahta eri vihreää, luonnon väristä, valkoista, persikkaa ja vielä ohuempaa harmaata. Pitsejä löytyy valkoisena ja luonnon värisenä. Kuopuksen synttärit on jo viikonloppuna, joten ehkä en millään ehdi mekkoa siihen mennessä tekemään, mutta onneksi sukusynttärit on tarkoitus pitää vasta viikkoa myöhemmin. Puvun tekemiseen itsessään ei mene kauaa aikaa, työhuoneen lämmittäminen taitaa olla se suurin urakka.

Kyllähän täällä alhaallakin olisi työtä yllin kyllin. Monta pakollista tai kivaa työtä on kesken ja jostain syystä ne lojuvat aivan tässä vieressäni epämääräisenä kasana. Ehkä jo tänään kunnostaudun ja teen jotain... Tai sitten vain istun tässä koneella ja hoidan pari tärkeää ja kiireellistä tulevaa esitystä kuntoon.

Niin ja tänään on viimeinen ennakkoäänestyspäivä, mars kopeille!!