Lisään tänne pikaisesti muutamia kuvia, jotka ovat odottaneet esille pääsyä. Ensimmäisessä kuvassa on meidän "kotipääskysiä". Keittiön portaiden päällä on tänä kesänä peräti kolme pääskysen pesää, joista ainakin yhdessä on jo poikasia, ehkä toisessakin. Pikkulintujen jätöksiä on kurja keräillä rappusilta, mutta muuten yhteiselämä sujuu mallikaasti. Me saamme kulkea portaissa ja linnut eivät yritä hätistellä meitä pois. Tässä kuvassa näkyy pesistä kaksi.
683572.jpg

Lähetysjuhlilta pitää vielä laittaa yksi kuva. Kävimme Karoliinan kanssa katsomassa Jukka Salmisen Kiinalaisen jutun ja tässä on Jukka kaverinsa Wah-sammakon kanssa.
683568.jpg

Tässä näette minut Linnanmäen mutkapeilistä. En ainakaan tunnusta, että olisin oikeasti näin hurjan näköinen ;-)
683561.jpg

Juhannus sujui rauhallisesti ja metsäpalovaroituksen takia jäi kokkokin polttamatta. Sen sijaan laitoimme laiturille muutamia ulkotulia ja illalla ne näyttivät oikein somilta joen vettä vasten.
683558.jpg

Ja tässä vielä juhannuspäivän ajanvietettä. Reppu 7-veljeksestä on olkahihnaa vaille valmis. Välillä istun pihalla auringossa neulomassa ja sitten taas siirryn sisälle varjoon. Kesä on ihanaa!
683555.jpg