Nyt on syksy pärähtänyt käyntiin toden teolla ja vauhti sen kun näyttää kiihtyvän. Koko ajan on kiiren ja osa töistä on aina vaan myöhässä.

Grafiikan kanssa olen melkein pattitilanteessa. Ihastuin grafiikan tekoon enemmän kuin uskoinkaan ja nyt vain suren kurssin päättymistä ja mietin miten voisin jatkaa harrastusta. Nyt kiinnostaa eniten linotyöt ja akvatinta, mutta eihän tuota vielä osaa varmasti sanoa näin vähillä kokemuksilla. omenankukka%20kuivaneula.jpg
Tässä ensimmäinen kuivaneulatyöni, jota meinaan vielä vähän kehitellä ja katsotaan mitä siitä tulee.

Ystävännauhojen teko myös jatkuu vain. Nyt on kasassa joitakin kymmeniä nauhoja käteen ja kaulaan. Olen myös tehnyt avainperiä ja muuta pientä....

Ompelutyöt on olleet tosi vähissä. Koko ajan tulisi vain uusia ideoita, mutta ei ikinä ole aikaa mennä vinttiin ompelemaan. Tässä vielä kuva tekemästäni synttärikortista. Voin sen nyt laittaa esille, kun juhlat on juhlittu.
 normal_P1010012.jpg

Mitähän vielä? Vähän neulehuivin tekoa, neulemallitilkkuja ja rottinkokorien vaneripohjia olen ehtinyt tehdä. Paljon enemmän oli haaveissa, mutta ehkä vielä joskus saan tehtyä kaikki asiat joita suunnittelen... Sitä odotellessa teen sen mitä ehdin ja yritän miettiä, miten voisin hillitä tätä loputonta ideointia ;)