Kylläpä aika kuluu, kun on mielekästä ja mielenkiintoista tekemistä. Tajusin, että tänne olen kirjoittanut viimeksi tosi kauan sitten. Nytkin teen niin, että laitan kuvia näkyviin töistäni ja vielä muutamia muita kuvia samaan syssyyn.

Tässä ekassa kuvassa on tekemäni vekotin, jolla saan pisteltyä reikiä papereihin kirjan sitomista varten. Tomaattilaatikoista tämän kokosin ja yllättävän tukeva ja kätevä siitä tulikin.
199525.jpg
Ja sitten vielä kuvia kirjoista joita olen tehnyt, takarivissa neljä ihan valmista kirjaa, edessä keskeneräisiä.
199529.jpg

Ja sitten tässä kuvassa on tämän aamun saavutus, ekovillasta muotoiltu possukäsinuken pää, joka on tällä hetkellä uunissa kuivumassa. Tarkoitus oli muotoilla tämä jo eilen, mutta suunnitelmat muuttuivat ja nyt pitää saada se kuivaksi ennen puoli viittä. Teemme kerhossa lasten kanssa käsinukkeja ja tänään aloitamme päiden muotoilulla.
199530.jpg

Sitten kuva Helmistä, joka ajelee Vili-serkun autolla. Lapset ovat tosi riemuissaan tästä pelistä.
199528.jpg

Ja vielä kuva, jonka Antti nappasi, kun minä aloitin taas uuden lapiointiurakan. Tilasin taas 10 m3 multaa pihalle ja sillä on tarkoitus saada tasoitettua talon päädyn nurmikko, joka on tosi möykkyinen ja hirveä.
199527.jpg

Viimeisessä kuvassa välihuoneen ikkunan edessä oleva tomaatti, jonka nostin sisälle lasikuistilta. Ohi kulkiessani käyn nappaamassa siitä maistiaisia ja hyvältä maistuvat.
 199531.jpg