Tänään on juhlittu Jonaksen ripillepääsyä. Lopen kirkko oli täynnä porukkaa ja nuoret lauloivat kauniisti.

Meidän perhe on elellyt hiljaisesti viimeisen viikon ajan. Palasimme kahden viikon kesälomareissulta uupuneina ja nyt on ollut hyvä vain levätä ja palautua. Loman jälkeen tarvitaan siis toinen loma ;-)

Viikolla askartelin kolmena päivänä pihalla, kahtena seurana oli lapsia ja yhtenä aikuisia. Lasten kanssa teimme vuolukivikoruja, sadesoittimia, nimikylttejä ja rottinkikoreja. Aikuiset tekivät myös vuolukivikoruja ja punoivat rottinkia. Perjantaina teimme vielä lasten kanssa pienen talon...

Nyt ei tulekaan kuvia töistäni, vaan matkakuvia maan äärestä. Tässä ekassa kuvassa meidät  neidit poseeraavat Kajaanin linnan raunioilla. Se oli tosi upea paikka, jossa jokaisen siellä päin kulkevan kannattaa varmaan käydä. Onneksi oli kaunis ilma.
757086.jpg

Ristijärvellä yövyimme mökissä ja oveltamme lähti luontopolku suolle. Aivan mielettömän kaunis paikka, vaikka ilma olikin aika viileä ja hyttyset kiusasivat.
757089.jpg

Tässä kuvassa on Helmi pienen pupunsa kanssa Nordkapissa kielekkeen reunalla. Valitettavasti meidän siellä ollessa oli hurja sumu ja lisäksi kova tuuli. Taustala pitäisi näkyä aavaa merta silmänkantamattomiin, mutta jokainen voi kuvitella sen omassa mielessään.
757090.jpg