Hrrrrr... Oudokseltaan tämä pakkanen vetää aika vakavaksi. Kohta pitäisi kipitellä vinttiin ompelemaan ja vähän jännitän, miten viileää työhuoneessani on. Pikkuvessassa valutetaan hanaa yötäpäivää, että se ei jäätyisi (kuten niin monta kertaa aikaisemmin). Makuuhuoneessa haisee pahalta, kun jossain seinän sisässä tai lattian alla on hiirivainaa mätänemässä :-/. Auton istuinlämmittimet ei ehdi lämmetä normaalisti ollenkaan, onneksi tunnin koulumatkalla sentään jossain vaiheessa kylmyys helpottaa.

Minä olen kevät- ja kesäihminen. Talvi on ihan kivaa, jos on 10 astetta pakkasta, mutta tiukempien pakkasten aikana voisin hyvin kääriytyä talvipesään uinumaan. Keväällä sitten heräisin virkeänä ja voisi vaikka valvoa koko valoisan ajan putkeen ;-)

Käsityörintamalle kuuluu seuraavaa:
  • Llapselle neuloin toiveiven mukaisen sammakkopipon. Lankana vihreä 7veljestä, päässä silmät ja reunassa kieli. Lapsi oli tyytyväinen.
  • Koulussa maalasin lasipurkkeja. Se oliki yllättävän kivaa, edellisestä kerrasta on kulunut jo aikaa.
  • Aloitin pitkävartisen sukan neulomisen viidellä värillä: musta, valkoinen, punainen, vihreä, keltainen. Tehtynä on 20 cm ja malli tulee omasta päästä.
  • En ole vieläkään saanut ostettua chalks-värejä, mutta eilen testailin kuivapastelliliitujen ja pumpulipuikkojen kanssa. Hienoja juttuja tuli.
Nyt yritän saada tämän päivän aikana yhden yöpaidan ommeltua ja asiakkaan talvitakkiin pitäisi tehdä halkiot. Tämä kaikki siis, jos vain huoneessa tarkenee...