Tänä aamuna postitäti toi meille paketin suoraan kotiovelle. Hieman hämmästyimme, sillä emme odottaneet mitään suurta pakettia mistään. Emme ainakaan espressokonetta!

Paketti oli suuri ja painavahko, otimme sen vastaan ja avasimme.

Laatikon sisältä paljastui melkein yhtä suurimuoviin kääritty peltilaatikko, jonka sisältä löytyivät tilaamamme uudet vatkaimet vanhaan koneeseemme. Nekin oli pakattu upeasti superloniin oikeaan muotoon leikattuihin kolosiin.

Tässä vielä vatkaimet erikseen ulkona pakkauksesta. Näitä olisi tiukemmin pakattuna mahtunut alkuperäiseen laatikkoon varmaan 20-30 sarjaa. No, saimmehan hienon peltilaatikon.

Nyt on turvallista vatkailla, sillä olin jo vähällä heittää koneella vesilintua, kun vanhoista alumiinisista vatkaimista lähti epäilyttävää mustaa töhnää jatkuvasti ja se ei varmaan ollut kovin turvallista syötynä :-( Nyt uudet vatkaimet ovat ruostumatonta terästä ja ne voi turvallisesti pestä tiskikoneessa.

Vähän mietimme ostoksen viisautta, sillä pelkkien lisävarustevatkaimien hinnalla olisimme saaneet uuden halvan monitoimikoneen. Toisaalta tämä on ensimmäinen kone, joka on toiminut moitteettomasti, eikä ole hajonnut heti. Olen siis hylännyt vanhat rikkoutuneet koneet ja käytän tätä yhtä, käytetttynä ostettua Kenwoodia, joka varmaan toimii vielä vuosia.