Ja niin se taas vuosi vaihtui ja monta asiaa on muuttunut viime vuodesta. Vuodenvaihteen olimme ihan vain kotona, mitä nyt kävimme illalla katsomassa Säästö-Karien upeaa ilotulitusta Launosissa.

Joululoman olen vain levännyt... Koulutöitä en ole edes ajatellut. Kädessä on kilissyt neule ja nojatuolissa istuen olen katsonut monta hyvää elokuvaa. Joululahjaksi sain Montgomeryn Anna-kirjoista tehdyt elokuvat  ja Hovimäen kakkosboxin, ihanaa!

Tänään innostuin pistämään käsityökirjojani luetteloon tänne. Noin puolessä välissä olen tällä hetkellä urakassa tai en oikeastaan edes ihan niin pitkällä. Viivakoodin lukijalla on toki nopea piipauttaa kirjat luetteloon, mutta tagien kirjoittaminen ja puuttuvien kansien skannaaminen on ärsyttävän hidasta. Nyt on kuitenkin blogissani myös näkyvillä kirjojani. En vielä ole aivan varma millä logiikalla ne vaihtuvat tuossa sivun laidassa. Läheskään kaikissa ei siis vielä ole näkyvissä kaikkea tarpeellista tietoa, mutta eiköhän sekin pikkuhiljaa helpota.

Uudenvuoden lupauksien en taaskaan tehnyt, mutta päätin kyllä, että yritän joka päivän ulkoilla edes vähän. Tänään sitten olin reipas ja kävelin sauvojen kanssa ulkona noin tunnin. Ensin menin tietä pitkin, mutta aika pian poikkesin metsään ja kävelin siellä pitkin mättäitä. Luntakin oli maassa vähän, joten illuusio talvesta säilyi.

Jos joku ystävä jäi ilman joulukirjettämme tänä vuonna, niin laitathan viestiä [email protected] ja saat osoitteen ja salasanan.